Παστουρμαδοπιτάκια Πολίτικα Με Γραβιέρα Γεωργίου
Παστουρμαδοπιτάκια Πολίτικα Με Γραβιέρα Γεωργίου
ΥΛΙΚΑ
- 1 Φύλλο Κρούστας
- 12 Φέτες Παστουρμά
- 12 Φέτες 5x8cm Γραβιέρα Γεωργίου
- 1 Μεγάλη Ντομάτα
- 1 Πράσινη Πιπεριά
- Λίγο Σουσάμι για Γαρνίρισμα
- Ελαιόλαδο ή Ηλιέλαιο για Τηγάνισμα
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Κόβουμε ανα 2 κατά μήκος τα φύλλα κρούστας στον Πάγκο μας.
- Σε κάθε άκρη τοποθετούμε απο ένα κομμάτι παστουρμά, 1 κομμάτι γραβιέρα, 1 φέτα Ντομάτα, και λίγη πιπεριά φετούλες.
- Λαδώνουμε με το πινέλο το υπόλοιπο φύλλο και κλείνουμε σε τριγωνάκια τα παστουρμαδοπιτάκια.
- Τηγανίζουμε σε ζεστό προς καυτό λάδι γυρνώντας τα πιτάκια μέχρι να ροδίσουν.
- Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίζουν και σερβίρουμε πασπαλιζοντας με λίγο σουσάμι
Αφήστε μια απάντηση