Ψαρονέφρι Γεμιστό με Πεκορίνο Αμφιλοχίας
ΥΛΙΚΑ
- 1 Ψαρονέφρι 250 - 280 γρ.
- 1 Κομμάτι Πεκορίνο Αμφιλοχίας Γεωργίου 100 γρ.
- 1 Πιπεριά Ψητή Φλωρίνης
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ρίγανη
- Θυμάρι
- 50 ml Κρέμα Γάλακτος
- 20 gr Βούτυρο Φρέσκο
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Ανοίγουμε το ψαρονέφρι και το χτυπάμε ελαφριά με την παλάμη
- Μαρινάρουμε με Αλάτι - πιπέρι - ρίγανη - θυμάρι, και τις 2 πλευρές
- Στη μέση βάζουμε την πιπεριά φλωρίνης και τα 80gr πεκορίνο
- Τυλίγουμε ρολάκι και δένουμε με σπάγγο κουζίνας
- Σε σχαροτήγανο λιώνουμε το βούτυρο και περνάμε το ψαρονέφρι απο όλες τις πλευρές σε μέτρια φωτιά γύρω στα 12 λεπτά
- Βγάζουμε το κρέας να ξεκουραστεί
- Στο τηγάνι προσθέτουμε την κρέμα και τα υπόλοιπα 20gr πεκορίνο τριμμένο ( αφού έχει δέσει η κρέμα )
- Αφήνουμε 1' λεπτό περίπου το τυρί να λιώσει κουνώντας το τηγάνι και σβήνουμε τη φωτιά.
- Κόβουμε το ψαρονέφρι σε μενταγιόν, ( λοξές ροδέλες ) και το περιχύνουμε με τη σάλτσα.
- Σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές, η πατάτες spicy
Αφήστε μια απάντηση